top of page

ETSIMME JOENSUUN NUORISOVERSTAALLE OHJAAJIA OSA-AIKATYÖHÖN

Joensuun Nuorisoverstas ry on perustettu vuonna 1995. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorten elämänhallinnan valmiuksia ja arjen taitoja sekä tukea siirtymistä koulutukseen ja työelämään. Kohderyhmänä ovat 16–28 -vuotiaat työttömät nuoret. Taitoverstaan nuortentyöpajatoiminnassa on vuosittain n. 140 nuorta, päivittäin 20-30 henkilöä.


Työpaikka: Taitoverstas, Tulliportinkatu 54, Joensuu

Etsimme innostavia, iloisia, elämänmyönteisiä ja idearikkaita ohjaajia. Tehtävät sijoittuvat Taitoverstaan keittiö- ja kuvispajan tehtäviin. Etsimme yhtä ohjaajaa molemmille pajoille.

Kaikilla pajoilla tehtäviin kuuluu 16-28-vuotiaiden nuorten ohjaamista.


Etsimme keittiöpajalle ruuanlaitosta ja leipomisesta kiinnostunutta ja elämänmyönteistä henkilöä ohjaamaan nuoria. Keittöpajalla tehtäviin kuuluu mm. nuorten ohjaamista ruuanlaitossa ja leipomisessa, kokouskahvitusten järjestämistä ja kodinhoitoon liittyen tehtävien ohjaamista. Sinulla voi olla vahvuutena harrastuneisuus tai koulutus alaan, ohjauksen kokemusta/koulutusta, tai halua oppia ohjaustaitoja. Ajokortti ei pakollinen mutta katsotaan eduksi. Edellytämme hygieniapassia.


Kuvispajalla tehdään erilaisia taideprojekteja ja pääset ohjaamaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan Nuorisoverstaan asiakastöitä tai pajatuotteita. Sinulla voi olla vahvuutena harrastuneisuus tai koulutus kuvataidealaan, ohjauksen kokemusta/koulutusta, tai halua oppia ohjaustaitoja kuvataidetaitojen rinnalle. Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta, mutta toivomme osaamista tai kiinnostuneisuutta ohjata nuoria kuvataidetehtävissä


Perustiedot molemmista tehtävistä

Ohjaajan työ on osa-aikaista 25 h/viikko, 5 h/päivä, 5 päivää viikossa. Palkka 12,39 €/h.

Työsuhde alkaa huhtikuussa, työsuhteessa on koeaika. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö on löytynyt. Tehtävään voidaan valita vain henkilö, joka on oikeutettu 100 % palkkatukeen.


Työntekijän tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 14.6.2002/504).Valittavien henkilöiden on toimitettava huumausainetestiä koskeva todistus työsuhteen alkaessa. (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä annettua lakia (759/2004) ja työterveyshuoltolakia (1383/2001)

Olemme savuton työpaikka.


Lähettäisitkö hakemuksesi ja CV:n sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen:


Lisätietoja ja yhteydenotot:

Sanna Heinonen

sanna.heinonen@nuorisoverstas.fi

p. 050 492 3306


250 katselukertaa

Comments


bottom of page