top of page

Haemme toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen !

Tule mukaan moderniin ja nuorekkaaseen joukkoomme!


Haemme toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan.


Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat toiminnan suunnittelu ja kehittäminen, johtaminen ja raportointi, talouden suunnittelu- ja seuranta, henkilöstöjohtaminen, hanketyö sekä yhdistyksen hallituksen sihteerin tehtävät.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa koulutusta ja kokemusta johtamisesta, hanketyöstä, verkostotyöstä sekä vahvaa talousosaamista.

Eduksi katsotaan kokemus järjestötoiminnasta sekä työvoima- ja nuorisopolitiikan, työpajatoiminnan ja etsivän nuorisotyön tuntemus ja nuorisotyöllinen työote.

Työntekijällä on oltava valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja ajokortti.

Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 14.6.2002/504). Valittavan henkilön on toimitettava huumausainetestiä koskeva todistus työsuhteen alkaessa. (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä annettua lakia (759/2004) ja työterveyshuoltolakia (1383/2001). Työsuhteessa noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Olemme savuton työpaikka.

Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen toimitetaan 2.7.2023 klo 18.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: tyo.hakemukset@nuorisoverstas.fi . Haastattelut pidetään Joensuussa 5.-6.7.2023.

Lisätietoja yhdistyksestä ja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Anton Sutinen p. 050 305 1120 arkisin klo 9-11.

100 katselukertaa

Comments


bottom of page