top of page

Haemme työvalmentajaa tekniselle verstaalle!

Tule mukaan moderniin ja nuorekkaaseen joukkoomme!


Taitoverstaan tiimin teknisen työvalmentajan työ sijoittuu kovien materiaalien ja erikoistekniikoiden parissa työskentelyyn, jossa tarvitaan mm. osaamista puutöistä, korjauksista, pintaremonteista, kunnostuksista ym. Työvalmentaja vastaa oman pajansa nuorten valmennuksesta yhdessä tiimin kanssa. Taitoverstaalla työskentelee kaksi työvalmentajaa ja kolme yksilövalmentajaa sekä vaihteleva määrä osa-aikaohjaajia. Taitoverstaalla työskennellään tiimissä, joten työskentely vaatii niin oma-aloitteisuutta, hyviä ryhmässä toimimisen taitoja, suunnitelmallisuutta, järjestelmällisyyttä, markkinointihenkisyyttä, aikatauluihin pyrkimistä, luovaa joustavuutta sekä kykyä kohdata ja ohjata aikuistuvia nuoria.


Työ alkaa helmikuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään aluksi vuoden 2024 loppuun, mutta voi jatkua rahoituksen varmistumisen mukaan pidempäänkin.


Tehtävänä on osallistua monipuolisesti Taitoverstaan toimintaan. Työtehtäviä ovat mm.

·       Nuorten työvalmentajana toimiminen

·       Asiakastöiden markkinointi ja vastaanotto ja mm. tapahtumayhteistyö

·       Töiden toteuttamisen suunnittelu ja opastaminen

·       Tuotantoon omalla esimerkillä osallistuminen

·       Tuotannosta vastaaminen

·       Kehittämistoiminta

·       Toiminnan raportointi


Edellytämme vähintään ammatillista käsityöalan perustutkintoa ja usean vuoden työkokemusta ja kokemusta nuorten ohjaustyöstä tai käsityöalan korkeakoulututkintoa ja soveltuvaa työkokemusta, hyviä ammatillisia verkostoja, toiminnallisten menetelmien ja ohjauksen tuntemusta ja hyviä digitaalisia taitoja. 


Arvostamme työvalmennuksen, sosiaalisen nuorisotyön ja nuorten työpajatoiminnan tuntemusta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sitoutumista yhdistyksen tavoitteisiin ja toimintaan, sekä positiivista elämän asennetta ja hyväntahtoista elämän asennetta.


Työntekijällä on oltava valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja ajokortti.


Työntekijän tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 14.6.2002/504). Valittavien henkilöiden on toimitettava huumausainetestiä koskeva todistus työsuhteen alkaessa. (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä annettua lakia (759/2004) ja työterveyshuoltolakia (1383/2001). Olemme savuton työpaikka.

 

Palkka määräytyy Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan, vaativuusryhmä 4. Koeaika on 4 kuukautta. 


Yhden sivun hakemus ja cv, toimitetaan 5.1.2024 klo 15.00 mennessä sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen tyo.hakemukset@nuorisoverstas.fi, viestin aiheeksi ”Työvalmentaja”.  Työhaastattelut pidetään viikolla 2.


Lisätietoja yhdistyksestä ja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Nora Kettunen sähköpostitse ajalla 15.-20.12.23 sekä 2.-5.1.24 nora.kettunen@nuorisoverstas.fi 

388 katselukertaa

Comments


bottom of page