top of page

Nuorisoverstas palvelee myös kesällä

Kesä tuo mukanaan aurinkoa, lämpöä ja mahdollisuuksia! Joensuun Nuorisoverstas palvelee myös kesällä ja tarjoaa monipuolista toimintaa kaikille 16-28-vuotiaille nuorille työttömille, joiden kotikunta on Joensuu, Kontiolahti, Liperi tai Outokumpu.


Toimintaa myös kesällä


Useat luonto- ja virkistysaktiviteetit järjestetään keskiviikkoisin. Voimme esimerkiksi käydä yhdessä rannalla nauttimassa kesästä tai kokeilla taitojamme frisbeegolf-radalla. Näissä aktiviteeteissa pääsee liikkumaan ja viettämään aikaa rennossa ilmapiirissä.


Toimintamme edistää yhteisöllisyyttä ja sosiaalisten taitojen kehittymistä. Yhdessä tekeminen ja erilaisiin ryhmätoimintoihin osallistuminen auttavat nuoria vahvistamaan vuorovaikutustaitojaan ja luomaan uusia ystävyyssuhteita.


Tule tutustumaan Nuorisoverstaaseen


Nuorisoverstas edistää nuorten elämänhallinnan valmiuksia ja arjentaitoja, sekä tukee siirtymistä koulutukseen ja työelämään.


Nuoret voivat tutustua pajaan ja sen toimintaan milloin tahansa. Tarjoamme mahdollisuuden tulla katsomaan, mitä kaikkea Nuorisoverstaalla tehdään ja miten voimme tukea nuorten arkea ja tulevaisuuden suunnitelmia.


Ota rohkeasti yhteyttä yksilövalmentajaan ja tule tutustumaan toimintaamme!

62 katselukertaa

Comments


bottom of page