Etsivä Nuorisotyö

 

Etsivä nuorisotyöntekijä voi tukea sinua esimerkiksi opiskelu-, työ-, asunto- ja raha-asioiden järjestelyssä, virastoissa asioimisessa sekä jatkosuunnitelmien tekemisessä.

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään! Joensuun etsivän nuorisotyöntekijämme löydät Joensuun Ohjaamolta, osoitteesta Torikatu 17, 2. kerros. Polvijärven etsivän nuorisotyöntekijämme löydät Vaparilta, osoitteesta Räätälintie 6, 83700 Polvijärvi.

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on olla läsnä alle 29-vuotiaiden nuorten keskuudessa sekä tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivä nuorisotyö tukee nuorta, joka voi olla ilman koulutus-, työ- tai harjoittelupaikkaa tai muuten tarvitsee apua palveluihin pääsemiseksi.

Toiminta on maksutonta, vapaaehtoista ja luottamuksellista. Nuori tai nuoren kanssa toimiva voi ottaa yhteyttä suoraan etsiviin nuorisotyöntekijöihin tai alla oleviin yhteisiin etsivän nuorisotyön yhteystietoihin. Etsivästä nuorisotyöstä säädetään nuorisolaissa (1285/2016).

Joensuussa etsivää nuorisotyötä tekee Joensuun Nuorisoverstas ry ja Joensuun Palvelut. 1.8.2017 alkaen Joensuun Nuorisoverstas on tehnyt etsivää nuorisotyötä myös Polvijärvellä. Etsivää nuorisotyötä tehdään yhteistyössä Joensuun kaupungin, Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymän ja Polvijärven kunnan sekä nuorten asioissa toimivien verkostojen kanssa.

 

Kurkkaa Polvijärven etsivän nuorisotyöntekijän Jeminan esittelyvideo!

Yhteystiedot

Joensuun etsivät nuorisotyöntekijät löydät Joensuun Ohjaamolta, joka toimii osoitteessa Torikatu 17, 2. kerros. Tila sijaitsee suoraan Nuorisokeskus Whisperin yläkerrassa. 
Virallinen sähköpostiosoite: etsiva.nuorisotyo(a)jns.fi
Virallinen postiosoite: Joensuun Kaupunki, Etsivä nuorisotyö, Torikatu 21 c 3. kerros, 80100 Joensuu

Polvijärven etsivän nuorisotyön virallinen käynti- ja postiosoite: Etsivä nuorisotyö, Räätälintie 6, 83700 Polvijärvi

Katso etsivien henkilökohtaiset yhteystiedot

 

 

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön