top of page

ETSIMME JOENSUUN NUORISOVERSTAALLE OHJAAJIA OSA-AIKATYÖHÖN

Joensuun Nuorisoverstas ry on perustettu vuonna 1995. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorten elämänhallinnan valmiuksia ja arjen taitoja sekä tukea siirtymistä koulutukseen ja työelämään. Kohderyhmänä ovat 16–28 -vuotiaat työttömät nuoret. Taitoverstaan nuortentyöpajatoiminnassa on vuosittain n. 140 nuorta, päivittäin 20-30 henkilöä.


Työpaikka: Taitoverstas, Tulliportinkatu 54, Joensuu

Etsimme käsistään taitavia, suvaitsevaisia ja elämänmyönteisiä henkilöitä. Tehtävät sijoittuvat Taitoverstaan media-, kuvis- ja tekstiilipajan tehtäviin.

Kaikilla pajoilla tehtäviin kuuluu nuorten ohjaamista.


Tekstiilipajalla tehtäviin kuuluu Taitoverstaan omien tuotteiden ja tilaustöiden valmistusta, tuunausta ja erilaisia työkeikkoja.


Mediapajalla opetellaan kuvankäsittelyä, videoiden ja esitteiden, sekä esim. e-portfolioiden tekoa.


Kuvispajalla tehdään erilaisia taideprojekteja ja pääset ohjaamaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan Nuorisoverstaan asiakastöitä tai pajatuotteita.


Sinulla voi olla vahvuutena harrastuneisuus tai koulutus johonkin edellä mainittuun alaan, ohjauksen kokemusta/koulutusta, tai halua oppia ohjaustaitoja käsityötaitojen rinnalle.


Työ on osa-aikaista 25 h/viikko, 5 h/päivä, 5 päivää viikossa. Palkka 12,16 €/h.

Työsuhde alkaa elokuussa, työsuhteessa on koeaika.

Tehtävään voidaan valita vain henkilö, joka on oikeutettu 100 % palkkatukeen.


Työntekijän tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 14.6.2002/504).Valittavien henkilöiden on toimitettava huumausainetestiä koskeva todistus työsuhteen alkaessa. (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä annettua lakia (759/2004) ja työterveyshuoltolakia (1383/2001)

Olemme savuton työpaikka.Lähettäisitkö hakemuksesi ja CV:n sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen:


Lisätietoja ja yhteydenotot:

Sanna Heinonen

sanna.heinonen@nuorisoverstas.fi

p. 050 492 3306

195 katselukertaa

Comments


bottom of page