top of page

Joensuun Nuorisoverstas ry käynnistää pienkeräyksen nuorten mediapajatoiminnan hyväksi

Joensuun Nuorisoverstas on käynnistänyt pienkeräyksen, jolla kerätään varoja Taitoverstaan nuorten mediapajan laitehankintoihin. Mediapajalla on puute kannettavista tietokoneista, näytöistä, sekä muista mediapajalle soveltuvista laitteista, joihin keräysvaroja tullaan käyttämään.


Pienkeräykseen voi tehdä rahalahjoituksen keräystilille, jonka tiedot alla. Otamme myös vastaan nykyaikaisia käytettyjä mediapajalle soveltuvia kannettavia tietokoneita, näyttöjä, piirtopöytiä, näppäimistöjä ja muita sinne soveltuvia laitteita.


Mediapajalla nuori pääsee toteuttamaan sekä omia projekteja että asiakastöitä. Asiakastöinä mediapajalla on esitteiden ja julisteiden suunnittelua, kuvien korjaamista ja tauluiksi tulostamista, somejulkaisujen suunnittelua ja toteutusta, videoiden kuvaamista ja editointia. Mediapajalla opetellaan käyttämään ilmaisia sovelluksia, jotta nuorella on mahdollisuus hyödyntää taitoja myöhemminkin.


Joensuun Nuorisoverstas on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorten elämänhallinnan valmiuksia ja arjentaitoja, terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia, sekä tukea siirtymistä koulutukseen ja työelämään. Yhdistys järjestää nuorten työpajatoimintaa Joensuussa Taitoverstaalla (Tulliportinkatu 54).


Keräystiedot:

Keräyksen järjestäjä: Joensuun Nuorisoverstas ry (y-tunnus: 1466314-7)

Keräystili: FI54 4600 0011 0496 95 (BIC: ITELFIHH)

Viesti: pienkeräys ja keräyksen osallistuvan tahon yhteystiedot

Pienkeräysnumero: RA/2022/1341

Keräyskohde: Joensuun Nuorisoverstaan Taitoverstaan nuorten mediapajan laitehankinnat

Keräysaika: 30.09.2022 - 29.12.2022.

Yhteyshenkilö: Sanna Heinonen, toiminnanjohtaja
Joensuun Nuorisoverstas ry Tulliportinkatu 54, 80130 Joensuu www.nuorisoverstas.fi

103 katselukertaa

Kommentare


bottom of page