top of page

Toiminnanjohtajan sijaisuus, hakuaikaa on jatkettu 28.1.2022 saakka!

Tule mukaan moderniin ja nuorekkaaseen joukkoomme!


Haemme toiminnanjohtajaa ajalle 1.2.2022 (tai sopimuksen mukaan) -30.6.2023, sijaistamaan nykyistä toiminnanjohtajaamme hänen siirtyessä toisiin tehtäviin. Tehtävä voi jatkua määräajan jälkeen.


Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat toiminnan suunnittelu, johtaminen ja raportointi, talouden suunnittelu- ja seuranta, henkilöstö- ja prosessijohtaminen, yhdistyksen hallituksen sihteerin tehtävät, sekä toiminnan kehittäminen.


Toiminnanjohtajan kanssa yhdistyksessä työskentelee toistakymmentä alan ammattilaista ja tukena on myös osaava taloushallinto.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta, nuorisotyöllisen työotteen ja valmennuksen tuntemusta, verkostotyön kokemusta sekä talousosaamista.


Eduksi katsotaan työvoima- ja nuorisopolitiikan tuntemus, työpajatoiminnan tuntemus, kokemusta sekä prosessi- että henkilöstöjohtamisesta sekä projektiosaaminen ja sitoutuminen yhdistyksen tavoitteisiin ja toimintaan.


Työntekijällä on oltava valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja ajokortti.


Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 14.6.2002/504).


Olemme savuton työpaikka.


Hakemus palkkapyyntöineen ja cv, toimitetaan 28.1.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: tyo.hakemukset@nuorisoverstas.fi

Kaikki 14.1. mennessä tulleet hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä.


Lisätietoja yhdistyksestä ja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ulla Mänttäri-Tikka

903 katselukertaa

Comments


bottom of page