MissionPossibleV2_AVI.jpg

1.2.2021 - 30.6.2022

Huomio lukiolaiset ja ammattikoululaiset! Toiminta on suunnattu Joensuun lyseon lukion, Joensuun yhteiskoulun lukion sekä Riverian 16–25-vuotiaille opiskelijoille.

Tuntuuko etäopinnot raskailta? Junnaako opinnot? Mietityttääkö oma jaksaminen? Jännittääkö kouluun meneminen?
Yksin ei tarvitse selvitä- MIPO JEESAA! Etsitään yhdessä keinot viedä asioita eteenpäin! Toiminta on vapaaehtoista ja muotoutuu aina ryhmän tarpeiden mukaan.

Mission Possible-hanke tarjoaa toisella asteella opiskeleville nuorille tukea koulunuorisotyön sekä asuntolatoiminnan puitteissa. Järjestämme pienryhmätoimintaa, yksilöohjausta sekä toimintaa verkossa. Ryhmien tavoitteena on tukea opiskelijoita opintojen eteenpäin viemisessä, arjen hallinnassa ja hyvinvoinnissa. Lisäksi pyritään vahvistamaan opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, osallisuutta sekä sosiaalista vahvistumista.

Syyslukukaudella 2021 meidät löytää Riverian oppilaitoksista, Peltolan asuntolasta keskiviikkoisin, sekä lukioilta. Olemme varanneet myös Nuorisokeskus Whisperin tiistaisin klo 15-19 toisen asteen opiskelijoille. Toimintaan voi tulla muutoksia koronatilanteesta riippuen, joista ilmoitamme SOME-kanavillamme.

Discord-kanavalla vaihtuvia aiheita mm. asiaa rahasta. Näistä ilmoitamme instagramissa, sekä Nuorisoverstaan verkkosivuilla. Ota linkki talteen ja tule kuulolle MissionPossible-MiPo kanavalle. Sinne voi tulla mukaan anonyymisti tai omalla nimellä. 

Tässä linkki, jolla pääset suoraan kanavalle: https://discord.gg/Npg9W5KN4D

Stay tuned! Instagram ja Tiktok: @missionpossiblejoensuu

Mission Possible-hanketta rahoittaa aluehallintovirasto.

MIPO JEESAA! Ota rohkeasti yhteyttä Jonnaan tai Heidiin!

Meidät tavoittaa soittamalla/viestillä/WhatsApissa/Instagramissa tai TikTokissa. Voit myös täyttää ilmoittautumislomakkeen sivun lopusta.

Tiedote 17.2.2021

Tiedote 2.8.2021

Yhteistyöterveisin,

Jonna Karhapää, hanketyöntekijä
Joensuun Nuorisoverstas ry

050 520 2687
jonna.karhapaa@nuorisoverstas.fi

Heidi Ratilainen, hanketyöntekijä
Joensuun Nuorisoverstas ry

050 401 5186
heidi.ratilainen@nuorisoverstas.fi

Ilmoittautumislomake

Kiitos yhteydenotosta!